UDBETALING

Informationer til dit regnskab

Hvad bliver udbetalt til din konto?

Udbetalingsmenuen indeholder information om tidligere og kommende udbetalinger til din konto, sammen med et overblik over din daglige indgående og udgående balance. Det er her, du finder informationer til at føre jeres regnskab. 
 
1. Saldo og udbetaling

Saldoen viser opgørelser som endnu ikke er udbetalt til din konto. Saldoen øges, når du gennemfører en betaling og minskes når du modtager udbetaling fra os, samt når du refunderer en betaling. 

Beløbet som vises på din nuværende saldo, viser netto saldoen du har hos os i dag, dvs alle gennemførte betalinger som endnu ikke er blevet udbetalt - minus refunderinger og gebyrer. Afregningen vil blive udbetalt til din konto iht. betingelsene i din aftale med DIBS. Eksemplet nedenfor viser hvordan du modtager afregningen, hvis du har 30 dages udbetaling.  

Eksempel: Hvis du har 30 dages udbetaling: 

  • Betalingerne du gennemfører på dag 1 bliver udbetalt på dag 30.
  • Betalingerne du gennemfører på dag 2 bliver udbetalt på dag 31.
  • Hvis du ikke gennemfører nogle betalinger på dag 3, modtager du ingen udbetalinger på dag 32.
  • Refunderinger vil altid blive modregnet (trukket fra) på førstkommende udbetaling 

Læs mere om hvilken informationer du finder i Udbetalingsmenuen.

2. Indgående saldo og udgående saldo 

Indgående saldo er balancen på din konto fra begyndelsen af den angivet dato til venstre i tabellen. Bevægelser i denne perioden (gennemførelser, refunderinger, gebyrer og udbetaligner) vises i tabellen og udgående saldo er balancen efter at disse bevælgeser i perioden er afregnet. Udgående saldo bliver så Indgående saldo næste dag. Bemærk venligst at kun dage med bevægelser vises i tabellen. 

 

3. Find en specifik udbetaling

Hver udbetaling har et Udbetalings-ID. Alle udbetalinger kan ses ved at vælge et dato interval.  Udbetalings-ID vises som reference på din kontoudskrift når pengene udbetales til din konto.  

 

4. Betalinger som er inkluderet i en udbetaling

Ved at klikke på "Se detaljer" i genvejsmenuen finder du en detaljeret oversigt over hvilke betalinger som er inkluderet i en specifik udbetaling. 

 

Udbetalingsdetaljer
På denne siden får du en fuld oversigt over en specifik udbetaling. Du kan se alle betalingene som indgår i udbetalingen og gebyrer som er trukket fra den totale sum du har til gode. 
 
1. Gem eller udskriv et overblik 
En sammenfatning øverst på siden giver et overblik over de beløb som trækkes og refunderes, inkl. de betalingsgebyrer som er inkluderet i udbetalingen. Klik på udskriv knappen øverst i højre hjørne for, at få et printbart A4 overblik over alle beløb. 
 

2. Exportér et detaljeret overblik 
Alle betalinger som er inkluderet i udbetalingen, er noteret i bunden af siden. Den detaljerede information kan eksporteres til en CSV eller Excel fil. Du klikke blot på "eksport" knappen og vælger dit foretrukne format.

 

 

Tilbage til menu

 

 

 

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77