REFUNDER

Sådan refunderer du en betaling

Refunder hele eller dele af en betaling 

Hvis du har modtaget en vare retur eller skal give kunden en rabat, refunderer du hele eller dele af den oprindelige betaling. 

 

Fuld refundering

For at refundere hele beløbet, klikker du på 'refunder' i genvejsmenuen. 

Bemærk! Hvis du har del-gennemført betalingen og du ønsker at refundere det fulde beløb, skal du refundere hvert gennemført beløb separat. For at finde alle betalingerne der er tilknyttet den oprindelige betaling, skal du klikke på Vis detaljer på en af linjerne, der er relateret til ordren. 

 

Rediger og refunder 

Alle gennemførte betalinger, inklusiv enkelte eller flere ordrelinjer, kan du del-refundere. For at foretage en del-refundering, skal du klikke på 'rediger' og 'refunder' i genvejsmenuen, vælge de ønskede ordrelinjer og klikke på 'refunder'. Du kan også redigere antallet/beløbet på varelinjen, før du refunderer. Nedenfor finder du tre eksempler, som viser, hvordan du kan gøre dette. 
 

Har du ikke nok penge til at foretage en refundering? 

Hvis du ikke har nok penge på din konto, efter du har igangsat en refundering, vil transaktionen stå som "refunderer" indtil din konto igen er i balance. For at gennemføre refunderingen kan du gøre to ting:

1. Gennemføre nye betalinger

eller

2. Indbetal penge på din konto 
Har du ikke nogen betalinger, du kan gennemfører, kan du indbetale penge på din konto vha. en almindelig bankoverførsel. 

Beløbet skal ikke nødvendigvis være det samme, som det du skal refundere. Hvis der er flere penge end du skal refundere, vil beløvet blive mærket som en indbetaling og blive inkluderet i din næste udbetaling.

Det indbetalte beløb vil blive synligt på udbetalingssiden på din East konto et par dage efter bankoverførslen. 

Har du brug for at lave en indbetaling, kan du finde mere information, inkl. kontodetaljer og referencernummer, på din udbetalingsside. 
 

Bemærk! 
- Det tager normalt 3-5 hverdage før det refunderede beløb er tilgængeligt på kundens konto. 
- Saldoen på din konto skal være højere end det beløb du refunderer til kunden. Kontakt vores support hvis saldoen er for lav.  
 

1. Refunder beløbet for et specifikt produkt

Hak af i boksen for at refundere et eller flere produkter. Totalbeløbet for refunderingen udregnes ud fra de valgte ordrelinjer. Kontroller beløbet og klik på 'refunder'. 

Eksempel: Kunden har bestilt en rød og en gul skjorte. Han har returneret den røde skjorte og du skal refundere kunden for denne vare. Hak varen af og klik 'refunder'

 

3. Ændre antal før refunderingen

Du kan ændre antallet af varer ved at skrive et nyt antal i antal-feltet. Totalbeløbet bliver opdateret, når du har foretaget ændringen. Kontroller beløbet og klik herefter på  'refunder'.  

Eksempel: Du har en ordre med 5 skjorter som du har gennemført og sendt, hvorefter du har modtaget 2 skjorter retur fra kunden. Foretag en del-refundering ved at ændre antallet fra 5 til 2.  

 

2. Ændre beløbet før refundering 

Indtast en ny værdi i prisfeltet for at ændre beløbet på en ordre.Totalbeløbet bliver opdateret, når du har foretaget ændringen. Kontroller beløbet og klik herefter på 'refunder'. 

Eksempel: Kunden kontakter dig, fordi at farven på den røde skjorte afviger fra produktbeskrivelsen på webshoppen. Han ønsker fortsat at beholde skjorten, og I bliver enige om at kunden får en rabat på varen på 20 kr. Du ændrer prisen på varelinjen, som du ønsker at refundere. 

Når du reducerer ordrens beløb, bliver der oprettet en ny ordrelinje for det tilbageværende beløb (det oprindelige gennemførte beløb minus det refunderede beløb). Bemærk at du ikke kan refundere et højere beløb end det du oprindeligt gennemførte. Systemet giver dig besked, hvis du overstiger max beløbet. 

4. Annuller ændringer

Alle ændringer ovenfor kan annulleres/fortrydes. Hvis du foretager en ændring og er usikker på, om du har gjort alt korrekt, kan du fortryde ændringere og annullere dem og starte på ny før at du bekræfter refunderingen. 
 
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77