Fleksibel checkout med genkendelse

Du bestemmer selv opsætningen på din Easy checkout

You are here

Med Easy har du flere muligheder, når det kommer til checkout-vinduet og hvordan betalingsprocessen skal være i din webshop:

  • Integreret checkout (embedded)
  • Hosted checkout (redirect)
  • Betaling via kunde-/medlemslogin

Gå til teknisk dokumentation

Integreret checkout (embedded)

Easy checkout kan indlejres direkte i din webshop, så betalingen bliver en integreret del af din webshop. På denne måde forbliver dine kunder i din webshop under hele betalingsprocessen og slipper for at skifte mellem forskellige vinduer.

Da Easy checkout husker kunder på tværs af webshops og devices, vil tilbagevendende kunder opleve, at deres navn, adresse og kortoplysninger allerede er indtastet, når de kommer til betalingen. De kan derfor betale i din webshop med ét klik på betalingsknappen. Det giver en lynhurtig og nem betalingsproces – og vi ved, at færre klik, giver flere køb.

Har kunden tidligere handlet i en Easy-webshop, vil systemet huske kundens data ud fra kundens email og postnummer.

Ifølge Dansk e-handel 2018 foretrækker halvdelen af de 25-44-årige, at deres kortoplysninger er udfyldt på forhånd, når de handler online.

Til højre kan du se et eksempel på, hvordan Easy checkout kan se ud.

Hosted checkout (redirect)

Du kan også vælge at have en hosted Easy checkout, dvs. et betalingsvindue, der er indlejret på en Nets-website, hvor dine kunder kan betale. Når købet er gennemført, bliver dine kunder sendt tilbage til din webshop.

Denne løsning er en oplagt mulighed for dig, der benytter et webshopsystem, hvor hosted checkout windows er et krav, fx Shopify.

 

Betaling via kunde-/medlemslogin

Har du en webshop, hvor dine kunder bruger et login, og hvor dine kunder derfor allerede har registreret deres navn og adresse, kan du knytte disse oplysninger til Easy checkout.

Det vil sige, at når dine kunder logger ind og kommer til betalingen, vil Easy allerede have registreret deres faktureringsoplysninger, så kunderne bare skal klikke ”betal”. Det giver et nemt og simpelt betalingsflow for dig, der har en website med kunde-/medlemslogin.

Kontakt DIBS

Tilbage til betalingsløsninger

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77