Tilpas betalingsvinduet til din webshop

Tilpas opsætning og farver på betalingsvinduet så det matcher din webshop.

You are here

Med Easy bestemmer du selv, hvordan betalingsvinduet skal integreres i din webshop og hvordan det skal se ud.

  • Integreret checkout (embedded)
  • Hosted checkout (redirect)
  • Betaling via kunde-/medlemslogin
  • Checkout styler

Gå til teknisk dokumentation

Integreret checkout (embedded)

Easy checkout kan indlejres direkte i din webshop, så betalingen bliver en integreret del af din webshop. På denne måde forbliver dine kunder i din webshop under hele betalingsprocessen og slipper for at skifte mellem forskellige vinduer.

Da Easy checkout husker kunder på tværs af webshops og devices, vil tilbagevendende kunder opleve, at deres navn, adresse og kortoplysninger allerede er indtastet, når de kommer til betalingen. De kan derfor betale i din webshop med ét klik på betalingsknappen. Det giver en lynhurtig og nem betalingsproces – og vi ved, at færre klik, giver flere køb.

Har kunden tidligere handlet i en Easy-webshop, vil systemet huske kundens data ud fra kundens email og postnummer.

Ifølge Dansk e-handel 2019 foretrækker over halvdelen af de 15-44-årige, at deres kortoplysninger er udfyldt på forhånd, når de handler online.

Til højre kan du se et eksempel på, hvordan Easy checkout kan se ud.

Hosted checkout (redirect)

Du kan også vælge at have en hosted Easy checkout, dvs. et betalingsvindue, der er indlejret på en Nets-website, hvor dine kunder kan betale. Når købet er gennemført, bliver dine kunder sendt tilbage til din webshop. Denne løsning er en oplagt mulighed for dig, der benytter et webshopsystem, hvor hosted checkout windows er et krav, fx Shopify.

Betaling via kunde-/medlemslogin

Har du en webshop, hvor dine kunder bruger et login, og hvor dine kunder derfor allerede har registreret deres navn og adresse, kan du knytte disse oplysninger til Easy checkout.

Det vil sige, at når dine kunder logger ind og kommer til betalingen, vil Easy allerede have registreret deres faktureringsoplysninger, så kunderne bare skal klikke ”betal”. Det giver et nemt og simpelt betalingsflow for dig, der har en website med kunde-/medlemslogin.

Design din egen checkout

Når du logger på din Easy-aftale, har du adgang til Checkout styler-funktionen, hvor du selv kan vælge, hvordan din checkout skal se ud. Du kan nemt ændre farve og stil, så den matcher din webshop, helt uden brug af kode. Det giver din kunde en god købsoplevelse, hvor betalingen er en naturlig og integreret del af din webshop. 

Kontakt DIBS

Tilbage til betalingsløsninger

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77