Mød DIBS på E-handelskonference og Messe 2014!

DIBS er igen i år sponsorer på årets største begivenhed indenfor dansk e-handel d. 9 oktober i Øksnehallen. Vi har en stand på messen samt vores dygtige e-handels - guru Patrik Müller med som taler. Vi glæder os!

09.10.2014
8:30 - 18:00

E-handelskonferencen afholdes i år for 10. gang og er den største begivenhed for e-handlere og multichannel retailere i Danmark. 

Årets tema er:' What's the Big Deal about Big Data', hvor e-marketing, analyse, omnichannel og kundeservice er i fokus. 

Konferencen bliver større og større, og i år mødes endnu flere fra e-handelsbranchen og udveklser erfaringer. Der forventes op mod 1000 deltagere og over 50 udstillere. 

DRINKS ON DIBS!...Lige ved og næsten. 
DIBS har en stand på messen (nr. 17) , hvor vi står klar til at byde dig velkommen forfriskende viden og iskolde lækkerier. Vi erfarede, at folk var meget glade for vores 'DRINKS ON DIBS' - tema til E-handelsprisen, så vi fortsætter succesen - bare i en mere forfriskende udgave:) 

Du vil have mulighed for 1:1 rådgivning med vores eksperter og vi har desuden et godt tilbud med til vores besøgende. 

Kom og hør DIBS' taler og vær med når Årets E-handelsrapport afsløres
DIBS’ Patrik Müller er lige hjemvendt fra USA, hvor han har tilegnet sig stor viden om fremtidens e-handelstendenser. Hør ham tale om alle de nye påfund, der allerede er integreret eller på vej i den amerikanske e-handel og som kan være stor inspiration for os i Norden. Patrik vil desuden tale om nye spændende initiativer fra DIBS og ikke mindst vil han løfte sløret for DIBS' årlige og meget bredt anvendte E-handelsrapport, der offentliggøres selvsamme dag som E-handelskonferencen. Dermed får I muligheden for at se de spændende og overraskende resultater som de første i Danmark.

Hvert år offentliggør DIBS rapporten: DANSK E-HANDEL – DIBS årlige analyse om e-handel, mobil handel og online betaling. Den er ligeledes lavet for Sverige og Norge. Et af resultaterne af dette års rapport er den kraftige stigning i køb på mobilen, noget som i de foregående år har været drevet af unge, og byboere, men nu er på vej til at få sit store gennembrud blandt alle konsumenter. Dette trods det faktum, at forbrugerne står over for mange forhindringer på vejen. Patrik vil især lægge vægt på netop E-handel på mobilen og mobil-betaling i hans gennemgang af rapporten. 

Hele dagen vil det være muligt, at deltage i vores konkurrence om en lækker præmie, som vi afslører på konferencen. Kom hen til os og hør hvor let det er at deltage. 

Læs mere her om E-handelskonference og Messe 2014 

 

Location

Øksnehallen

Halmtorvet 11

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77