Dynamicweb

Den eneste platform, som samler CMS, PIM, Ecommerce og Marketing!

Dynamicweb Software A/S


Dynamicwebs All-in-One platform forbinder den digitale verden i én samlet platform.
Det gør dig i stand til at levere de bedste digitale kundeoplevelser på tværs af kanaler:
 

 • Dynamicweb Content Management
  Dynamicweb CMS er bygget til at levere effektive kundeoplevelser via alle enheder og digitale kanaler. Det er brugervenligt og skalerer til at håndtere alt dit indhold på tværs af websites, sprog og med flere redaktører.
   
 • Dynamicweb B2B / B2C Webshop
  Digitalisér din forretning og fokusér på dine kunder ved at forenkle komplekse forretningsprocesser. Få flere konverteringer, øg din bundlinje og servicér dine kunder via alle digitale kanaler.
   
 • Dynamicweb Product Information Management (PIM)
  Tag kontrol over dine produktinformationer med Dynamicweb PIM! Det er hurtigt og billigt at implementere, er web-baseret, og har både frontend- og backend adgang. Det reducerer antallet af applikationer og integrationer, og du slipper derved for unødvendig kompleksitet.
   
 • Dynamicweb Digital Marketing
  Digitalisér din forretning og fokusér på dine kunder ved at forenkle komplekse forretningsprocesser. Få flere konverteringer, øg din bundlinje og servicér dine kunder via alle digitale kanaler.
   
 • Dynamicweb Integration
  Dynamicwebs integration framework gør det nemt at integrere til andre systemer. Det indeholder standard integrationer til Dynamics NAV, AX, D365, Business Central og andre back office systemer.

 

Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites tilsammen. De udnytter den seneste Microsoft .NET teknologi, samt Dynamicwebs evne til at skalere, tilpasse og integrere med andre systemer.

Få mere information: https://www.dynamicweb.dk

 

Lær hvad Dynamicweb All-in-One Platformen kan gøre for dig. Se 2-minutters videopræsentation her:

 

https://vimeo.com/276397926

Information

Navn
Dynamicweb Software A/S
Adresse
Bjørnholms Allé 30
Postnummer
8260
Land
Denmark
Telefon
+45 70252090

Jacob Johnsen, Partnerkonsulent

Telefon
20819103

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77