Drupal Übercart online betalingsmodul

Vi har et stort udvalg af online betalingsmoduler til de mest brugte CMS- og opensource systemer

Drupal Übercart modul til online betaling

Vi gør det enkelt at modtage online betalinger

For at gøre det enkelt og nemt for dig at modtage online betalinger, har DIBS udviklet en række online betalingsmoduler og plugins til de mest populære CMS - og opensource webshop systemer. 

Übercart er en opensource e-commerce løsning som er fuldt integreret med Drupal content management system. Systemet er rigtig godt, når man fx bygger communities omkring et produkt, sælger adgang til premium indhold, tilbyder digitalt indhold og meget mere. Übercart udnytter Drupals e-commerce sytem fuldt ud, som bl.a. giver dig en lang række integrationsmuligheder til dine andre online ystemer, som fx din egen hjemmeside eller ekstern community website.  

Bred vifte af DIBS Partnere

Vi har et stort antal professionelle partnere, der har ekspertviden om Drupal Übercart. Nogle af dem bruger vores modul og andre har lavet deres egne integrationer til DIBS. Hvis du har brug for professionel hjælp til din webshop, anbefaler vi, at du kontakter en Drupal Übercart partner for professionel hjælp.

Kom i gang med DIBS

Vi anbefaler, at du kontakter vores salgafdeling, inden du starter din tekniske integration til DIBS.

Her får du råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt sammesætter din online betalingsløsning. Vi kan fx hjælpe dig med at sammensætte de rigtige betalingsmetoder og valuta, som er relevante for netop dit marked. 

For at modtage online betalinger, skal du udover en aftale med DIBS også lave en aftale med en såkaldt indløser. Det er indløseren, som sikrer, at du får sat penge ind på din konto.

DIBS har integrationer til flere indløsere, så du kan få adgang til flere forskellige betalingsmetoder 

Om DIBS

DIBS er den førende udbyder af online betalingsløsninger i Norden, har mere end 15.000 kunder og over 18 års erfaring indenfor e-handel.

For nylig nåede vi 2.000.000.000 gennemførte online betalinger i Norden. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen og sikrer dig en god start med DIBS som betalingspartner. 

Du er velkommen til at få gratis demo-konto, så du kan forberede din tekniske implementering og lave test betalinger ved hjælp af vores test kortdata, inden du går live. 

Kom i gang med DIBS   Gratis demo

Læs mere om Drupal Übercart og download modulet her

Download modul

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77