DIBS PARTNER INFORMATION

Denne side er tilegnet nye og eksisterende DIBS partnere.
Siden indeholder information om fordele, aktiviteter og generel nice-to-know-viden dedikeret til dig som partner i DIBS.

Kontakt os 

You are here

DIBS PARTNERPROGRAM

 

Kunne du tænke dig at være en del af vores partnernetværk?

Hos DIBS har du mulighed for at vælge den partneraftale, der passer bedst til lige præcis din forretning. Ved at slå jer sammen med os, har i mulighed for at tjene penge på DIBS' partnerprogram.

Hvis I har kunder, som på den ene eller den anden måde skal bruge onlinebetalinger, kan en partneraftale med DIBS være en rigtig god mulighed for jer. Hvis du vil tættere på dine kunder og blive belønnet for at henvise kunder, så har du muligheden med DIBS.
 

Vi tilbyder 2 forskellige partneraftaler: Resellerpartner og Henvisningspartner. 

 

Partnerprogrammer

 
Reseller 

Vi tilbyder at du kan sælge DIBS løsninger, f.eks. fordi du gerne vil gøre det mere enkelt for kunden, at de har en leverandør mindre at være i kontakt med, DIBS løsningen kan her f.eks. være en del af en samlet løsning. Ved denne løsning faktureres du direkte af DIBS.

 

 

 
Henvisning

Vi tilbyder en simpel kickback-baseret model, hvor du får provision for hver kunde der henvises til DIBS. Dette er løsningen for dig, der ikke ønsker løbende ejerskab over kunderelationen. Typisk fordi du ikke ønsker at stå for løbende support af kunden.

 

 

Tjen flere penge ved salg af MobilePay Online!

  • Partnere, der selv fakturerer kunden, vil blive opkrævet overstående priser fra DIBS og opnå indtjeningen ved viderefaktureringen til kunden
  • Få hjælp til markedsføringen
  • DIBS Support altid klar til at hjælpe
  • Nem sign-on – indsend kundens accept af kontrakten (kontrakten findes ovenfor) pr. e-mail til: partner@dibs.dk (ingen underskrift nødvendig)
  • Tekniske retningslinjer findes på: http://tech.dibspayment.com
  • Læs mere om MobilePay Online her

 

Download MobilePay Online materiale

Her kan du downloade materiale til din webshop. Ligeledes finder du her præsentationerne fra vores partnerseminar d. 28 oktober 2015. Du kan også finde vores MobilePay Online kontrakt, som er klar til at blive sendt direkte til dine kunder, så de hurtigt og nemt kan signe sig op til MobilePay Online. Kunden behøver blot, at godkende kontrakten pr. e-mail. Nemmere bliver det ikke.  

 

Bannere Præsentationer Kontrakter

Højformat

Patrik Müller (Slideshare)

MobilePay Online kontrakt 

Bredformat

Danske Bank

 
 

DIBS

 

 

Alt i ét systemet med DIBS og MobilePeople

Tilbyd dine kunder telebetaling, mobilepay og linkbetaling med en partneraftale hos DIBS.

Med en partneraftale hos DIBS kan du gennem vores partner MobilePeople, tilbyde dine kunder at betale via MobilePay, via voice response, eller via link betaling på e-mail eller SMS - alt sammen i ét samlet system. I systemet kan du også tilmelde kunderne til Betalings Service, og oprette en rate betalingsaftale. 

Giv dine kunder mulighed for at kunne tage imod betaling, direkte fra deres kundeservice eller på farten, med løsningen fra MobilePeople. Hvad enten dine kunder ønsker at kunne tage imod MobilePay, linkbetaling eller via Voice Response, kan det hele klares fra ét samlet system. Ønsker kunden at indføre et ekstra sikkerhedstrin for at forebygge svindel, kan systemet aktiveres med 3D Secure. 

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77