DIBS bliver til Nets

DIBS bliver til Nets

For fire år siden købte Nets DIBS for at styrke sit tilbud inden for online betalinger. DIBS har været pionerer i online betalinger siden 1998 og Nets fik dermed en masse ekspertise inden for e-handel, en bred kundegruppe i alle brancher og et stærkt partnernetværk.


         DIBS har hurtigt vokset og udviklet sig til at blive en fast del af Nets Merchant Services og sammen har vi udviklet den banebrydende online betalingsløsning Easy.


Da e-handel er en af de vigtigste strategiske fokusområder i Nets, er integrationen af DIBS i Nets et naturligt skridt mod målet om at blive de bedste i Europa til betalinger. Derfor fusionerer DIBS med Nets d. 12. december og vi vil herefter gå under navnet Nets.

FAQs

Nets håndterer hvert år milliarder af transaktioner og er en af de førende betalingsleverandører i Europa og har fokus på at gøre det endnu nemmere og mere intuitivt for vores kunder at håndtere online betalinger og relaterede services. Dette har gjort Nets til en betroet partner til mere end 400.000 merchants, inklusive 35.000 webshops.

Som kunde får du adgang til endnu flere smarte services. Nets tilbyder en bred vifte af betalingsløsninger inden for omni-channel, fysiske butikker og e-handel. I Nets arbejder vi på at blive de bedste i Europa til betalinger, hvilket også bliver en fordel for dig, der sælger internationalt.

DIBS bliver til Nets d. 12. december 2019. Efter denne dato vil DIBS-kunder blive flyttet til Nets-kontrakter. Dette kommer ikke til at have nogen påvirkning på dine priser eller løsninger fra DIBS.

Din aftale med DIBS bliver overført til Nets, hvilket du vil få mere information om i løbet af oktober. Det bliver ikke nødvendigt at underskrive en ny kontrakt.

Dine aftalevilkår vil ikke ændre sig, så du kan opsige din aftale efter gældende vilkår fra DIBS.

Selvom vi skifter navn til Nets, er vi stadig de samme mennesker der arbejder her. Du vil derfor have de samme kontaktpersoner som du hele tiden har haft og høre de samme stemmer, når du ringer til vores support.

Der er ingen planer om prisændringer i forbindelse med overgangen til Nets. Du fortsætter derfor med samme priser.

Vi vil opdatere informationerne på dine fakturaer så det fremgår, at din løsning bliver leveret af Nets. Inden vi fusionerer med Nets, vil du blive informeret om disse ændringer.

Ja, dine loginoplysninger er de samme og du kan logge på din aftale som sædvanligt.

Har du spørgsmål til vores overgang til Nets, kan du altid kontakte os på support@dibs.dk.

Click here for the english version.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77