Cornator

Tekstil-, møbel- og industrivirksomhedernes IT-leverandør og sparringspartner.

Cornator

CORNATOR er tekstil-, møbel- og industrivirksomhedernes IT-leverandør og sparringspartner. Deres brancheløsning TRIMIT er en komplet standardløsning skræddersyet til de enkelte branchers behov, baseret på Microsoft Dynamics NAV. Cornator består i dag af mere end 70 medarbejdere fordelt på to afdelinger i hhv. Viborg og København.

Med i TRIMIT pakken er bl.a. en B2B Webshop og B2C Webshop, der begge er baseret på nyeste web-teknologier og spækket med et hav af smarte funktioner. Det hele kører desuden live med Microsoft Dynamics NAV, og man skal derfor ikke bygge en integration eller bekymre sig om indtastning af data flere gange.

Information

Navn
Cornator
Adresse
Toldbodgade 1
Postnummer
8800
Land
Danmark
Telefon
+45 7020 7970

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77