CoMaSys

CoMaSys

  • Corporate Management System.
  • Udvikler selv produkter.

CoMaSys hjælper dig med løsninger inden for de hostede værktøjer, der skal til for at drive en moderne virksomhed. Målet afspejler sig også i firmanavnet, der er en forkortelse af Corporate Management System.

"Man kan sige, at vi når hele vejen rundt. Vi hjælper mange af vores kunder med it-infrastruktur. Og det er alt fra serverdrift – både internt og eksternt, til at få fiberforbindelser til kunderne. Derudover arbejder vi med trådløst netværk, SMS gateway, back-up, mailscanning og antivirus som cross-platform løsning, sådan at man har et godt sikkerhedsnet. Og lidt atypisk tager vi os også af IP-telefoni og mobiltelefon" Henning Knudsen, Salgschef i CoMaSys.

Udvikler selv produkter
CoMaSys tilbyder i dag en bred palette af hostede værktøjer, men det firmaet er bygget op omkring, er det hostede hjemmesidesystem, typisk i forhold til nogle skræddersyede løsninger for de enkelte firmaer.

Vi har udviklet vores eget CMS system. Vi synes ofte, at man løb panden mod muren, med de systemer der var på markedet, og dette var den bedste måde at løse det på. En af vores helt store forcer er, at vi selv har udviklet det system vi arbejder med. Det gør, at vi selv kan udvikle i de enkelte funktioner i systemet, og at vi kan tilpasse dem hele tiden. Så hvis en kunde ønsker en speciel løsning, så kan vi selv sige ”jamen, det lyder som en spændende idé, den får vi nogle drenge til at sidde og kode på,” siger Henning Knudsen.

Mere synlighed fremadrettet
CoMaSys har rødder tilbage fra 2006 og er resultatet af en sammenlægning af to it-virksomheder. Siden sammenlægningen har CoMaSys oplevet en solid og stabil vækst. Men ifølge Henning Knudsen ligger der stadig et arbejde forude i at få skabt mere synlighed om firmaet og gøre navnet bedre kendt.

"Indtil for et år siden er vores kunder kommet gennem netværk og bekendte, og der vil vi gerne skabe mere synlighed. Herudover fokuserer vi meget på partner-samarbejde", Henning Knudsen.

Information

Navn
CoMaSys
Adresse
Landbrugsvej 10
Postnummer
5260
Land
Denmark
Telefon
70269267

Lars Andersen

Telefon
70269267

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77