Et unikt forretningskoncept til e-handel

Chainbizz A/S har gennem de sidste 15 år specialiseret sig i WEBløsninger, der er særligt egnede til handelsvirksomheder, der afsætter produkter på BtB og BtC markedet. Fokus ligger især på e-handels løsninger til kæder i ind- og udland.

Chainbizz A/S

  • Et unikt forretningskoncept til e-handel
  • Den ultimative webløsning til handlende
  • CHAINBIZZ er et dedikeret SITECORE udviklingshus

CHAINBIZZ har gennem de sidste 15 år specialiseret sig i WEBløsninger, der er særligt egnede til handelsvirksomheder, der afsætter produkter på BtB og BtC markedet. Konceptet er udviklet gennem flere generationer og således optimeret til formålet på alle måder. Den nyeste version af platformen hedder CHAINTRA®.

CHAINTRA® er en suite af software, der med udgangspunkt i Sitecore CMS, giver brugere nem adgang til standardiseret funktionalitet, der løser missionen. Som overbygning til Sitecore, er CHAINTRA® grundlæggende et Content Management System, med udvidede muligheder specielt til ehandels-behov, og dermed er alle de muligheder der kendes fra Sitecore til rådighed.

CHAINTRA® er platformen, som skaber sammenhæng i mellem virksomhedens Intranet, Extranet/Forhandlernet, Hjemmeside og Ehandelsløsning. Kernefunktionen i løsningen er effektiv vedligeholdelse af indhold, kombineret med understøttelse af en række workflows og hjælpeværktøjer, der optimerer det daglige samarbejde med kunderne.

Information

Navn
Chainbizz A/S
Adresse
Rugårdsvej 46A
Postnummer
5000
Land
Denmark
Telefon
66110000

Jørgen Svenstrup

Telefon
31129506

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77