Modtag betaling online på web, mobil og tablet

"Vi ønskede at gøre det nemt og enkelt for vores kunder at bruge C Mores tjenester. Med DIBS’ kapacitet, kan vi altid have tillid til, at det virker."

You are here

C More

C More er den førende udbyder af premium betalings-tv i de nordiske lande. C more er ejet af TV4 Group og Telenor. Der sendes alt fra store eksklusive direkte dækninger af sportsbegivenheder til børneprogrammer og filmpremierer på C Mores 27 kanaler i Sverige, Norge og Danmark. Kanalerne er tilgængelige via tv, computer, mobil og tablet. På internettet er Filmnet (film og serier) og C Sports (live sport online) meget populære kanaler.

- Vi ønskede at gøre det nemt og enkelt for vores kunder at bruge C Mores tjenester. Derfor valgte vi DIBS’ løsning til at acceptere betalinger online via computer, mobil og tablet. Med DIBS’ kapacitet, kan vi altid have tillid til, at det virker. At vi fik vores egne kontaktpersoner hos DIBS, som altid svarer hurtigt, når vi har brug for hjælp, letter os i vores arbejde siger Matti Zemack, projektleder i C More og CTO hos Filmnet.

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77