BOXIT

"Udfordringerne bliver altid løst hurtigt"

BOXIT Container

BOXIT Container startede i 2003 med udlejning af depotrum med en afdeling i Aarhus. Efterfølgende er der kommet 9 depotrumsafdelinger til fordelt i Jylland og på Fyn. I 2010 begyndte BOXIT med containerudlejning med standardcontainere til både private og erhvervsdrivende. Produktpalletten er løbende blevet udvidet og tæller nu mere specielle containere, som isolerede, kølecontainere og sidedørscontainere.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde de forskellige betalingsmuligheder som vores kunder efterspørger, og med udlejning og salg af containere til både private og virksomheder, skal vi kunne tilbyde flere forskellige betalingsmuligheder. Vi har valgt at samarbejde med DIBS ved betaling med kort, da vi kunne få en fleksibel og skalerbar løsning med en simpel brugerflade, som gør det nemt for os, samt vores kunder.

"Har vi brug for hjælp, er det nemt at komme i kontakt med DIBS kundeservice, og udfordringerne bliver altid løst hurtigt, så vi kan fokusere på containerudlejningen i stedet for på betalingsløsningen," Martin Kjærgaard Jensen, Online Marketing, BOXIT Container A/S

Bliv klogere på online betaling

Skal du starte en webshop eller vil du vide mere om betalinger på nettet, så besøg DIBS guide: Sådan fungerer online betaling.

Information

Navn
BOXIT Container
Adresse
Håndværkervej 4
Postnummer
9000 Aalborg
Telefon
70 70 17 90

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77