Bliv en del af
DIBS partnerprogram


Få en skræddersyet partneraftale, der passer til dig og din forretning. Vi rådgiver dig i forhold til dine kunders betalingssetup samtidigt med, at du tjener penge i samarbejde med DIBS.
 


Stå stærkere og tjen penge med DIBS
 

Som DIBS-partner får du en række fordele samtidig med, at du tjener penge på at henvise kunder, forhandle DIBS-løsninger og du har mulighed for at få en fast procentsats af din merchants omsætning.


Indgå et etableret partnerskab
 

Som officiel DIBS-partner har du mulighed for at bruge vores logo og salgsmateriale på fx dit website eller i e-mails. Du bliver samtidig blåstemplet af DIBS på vores website, hvor vi henviser vores kunder til for yderligere rådgivning.


Bliv (endnu) klogere på e-handel 


En anden fordel er, at du har mulighed for at deltage i alle partner-arrangementer som DIBS afholder i Danmark og resten af Norden. 

Som partner får du desuden

Markedsføring og eksponering overfor DIBS-kunder.

Nem online onboarding af dine kunder. Du styrer processen og får overblik i partner-portalen.

En personlig DIBS-rådgiver som du kan kontakte direkte og få uddannelse mht. betalingssetup

Relevante partner- og produktnyheder samt invitationer til arrangementer direkte i din indbakke


FÅ EN PARTNERAFTALE DER PASSER TIL DIG

Vi har et bredt netværk af partnere der favner mange brancher og virksomhedstyper


Som reseller


Som reseller bliver du forhandler af DIBS betalingsløsninger. Det betyder, at du får din kunde oprettet på en af vores betalingsløsnings og gør opstarten mere enkel for kunden, da de har en leverandør mindre at forholde sig til. Ved denne løsning bliver du faktureret af DIBS og du fakturerer selv din kunde. 


Som henviser
 

Som henvisningspartner får du provision for hver DIBS-kunde, som du har henvist. Dette er løsningen for dig, der ikke ønsker løbende kontakt med kunden. Henviser du en kunde til vores nyeste betalinsgløsning Easy, får du en ekstra fortjeneste, da du får en fast procentsats af webshoppens omsætning. 

Læs mere om Easy

Nyt for DIBS-partnere:

1000 webshops bruger nu Easy betalingsløsning!

easy-logo-woman

I DIBS har vi nået en stor og spændende milepæl, da vi nu har rundet 1.000 virksomhedskunder, der bruger Easy betalingsløsning i deres webshop.

Det er vi utrolig stolte og beærede over og vi vil gerne sige TAK til alle, der har været med til at teste, give feedback og nu er blevet en del af vores Easy-familie. Det betyder meget for os og vi vil fortsat gøre vores bedste for at leve op til den tillid som I viser os.

Webinar: Kom godt i gang som Easy-partner

easy-logo-woman

Har du overvejet at blive DIBS Easy-partner, har vi tidligere lavet et webinar, der giver en god intro til, hvad det hele handler om.

I optagelsen herunder kan du se vores Easy checkout som du kan tilbyde dine kunder. Easy er den nemmeste checkout på markedet, der er bygget på den nyeste teknologi i samarbejde med Nets. 

 

Onboard dine kunder på Easy via partnerportal

onboarding-dine-kunder-banner

Vi har gjort det endnu nemmere for dig, der er Easy-partner, at hjælpe dine kunder godt i gang med deres Easy betalingsløsning – nu kan du nemlig klare det hele online. Når du vil begynde onboarding af din kunde, logger du på Easy-partnerportalen og klikker på ”Onboard ny merchant”. Her kan du udfylde din kundes informationer, hvorefter systemet sender en mail afsted til din kunde med et aktiveringslink."Vi er altid på udkig efter nye partnere, så kontakt os og lad os
tage en snak om, hvilken partneraftale der passer til din forretning".

- Mikael og Michael, DIBS partner-managere
 

Kontakt vores partner-managere

MagentoXperten
Novicell
Netcompany IT and business consulting A/S
1st Web

Se flere af vores partnere

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77