Samarbejdet med DIBS gør, at vi kan skabe de bedste vilkår for køb og salg af oplevelser

"Nemme, smidige og tidssvarende betalingsløsninger er et centralt element"

You are here

Billetlugen

Billetlugen er en dansk virksomhed som blev stiftet i 2006 og håndterer alt service i forbindelse med formidling af billetter. Billetlugen arbejder ud fra ideen om at gøre det nemmere og mere inspirerende at købe billetter og gør meget ud af at informere om de enkelte arrangementer som finder sted, samtidig med at de har gjort det nemmere at bestille og købe billetter.

Hos Billetlugen stræber vi efter at være den bedst sælgende platform for oplevelser i Norden. Nemme, smidige og tidssvarende betalingsløsninger er et centralt element i at skabe de bedste vilkår for køb og salg af oplevelser og vi er glade for gennem samarbejdet med DIBS også at være med helt fremme på dette felt. ” Kasper Schumacher, Adm. Direktør, Billetlugen.

Billetlugen har valgt en skræddersyet løsning som passer til netop deres behov. Den skræddersyede løsning har gjort at de har kunne optimeret deres design og layout og dermed selv kan arbejde med brugervenligheden af deres website og øge konverteringsraten. Billetlugen benytter også DIBS Failover, da de ved større arrangementer skal sikre at de kan håndtere alle de mange potentielle kunder, selvom deres primære system skulle svigte. 

Information

Navn
Billetlugen

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77