Appvice

Vi hjælper kunder med at skabe brugervenlige og driftssikre app-løsninger, hvor lækkert design og UX sikrer en intuitiv og gennemført brugeroplevelse.

Appvice


Appvice ApS er et digital bureau med mange års erfaring indenfor udvikling af app-løsninger til både web og mobil. Vi udvikler app-løsninger for både små- og store virksomheder og alt udvikles in-house af vores specialister. Vi har forretningsforståelse og besidder de rette tekniske kompetencer til at kunne hjælpe vores kunder med at skabe de digitale løsninger, som der er behov for. Vi arbejder agilt og sikrer fuld transparens under hele udviklingsforløbet. Vi sætter en ære i at aflevere et produkt af høj kvalitet og hvor der er fuld tilfredshed fra vores kunder. Nogle af vores kunder er bl.a. Royal Arena, Colitis-Crohn Foreningen, All2Day, PredictIT m.fl. 

Information

Navn
Appvice
Adresse
Persillevej 10
Postnummer
2300 København S
Land
Danmark

Simon Gough

Telefon
23 83 88 84

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77