ANDERS KNUDSEN

Head of Product Management

Hvor længe har du arbejdet hos DIBS?

Jeg begyndte hos DIBS i sommeren 2011 – det føles som om, at det er meget lang tid siden, fordi der er sket så meget siden da.

Hvad er dit arbejde?

Jeg er chef for Product Management hos DIBS og leder af et team på 11 medarbejdere fordelt over hele Norden. Som leder har jeg blandt andet ansvar for, at mine medarbejdere hele tiden ved, hvad DIBS' mål og vision er, så det er noget der har fokus i gruppen. Jeg har også tjek på de nye teknologiske og forretningsmæssige trends og deltager også i mange forskellige projekter i samarbejde med andre afdelinger. Det handler om at være på forkant i vores produktafdeling, men med omtanke og grundighed bag produkterne

Hvad er der sket på afdelingen siden hen?

Vi er gået fra at være en traditionel vandfalds-udviklingsafdeling til en agil og inovativ afdeling. Det har medført en højere produktivtet og bedre kvalitet i de produkter som vi leverer. Samtidigt har vi kunne følge med den voksende mængder af transaktioner ved at optimere og opgradere vores teknologi. Det har være udfordrende, men også rigtigt spændene at være en del af.

Hvad er det bedste hos DIBS?

Der er gode muligheder for at påvirke processer og tjenester hos DIBS. Alle arbejder efter det samme mål og vil hele tiden gøre det bedre. Jeg mærker tydeligt det store engagement der er iblandt mine kollegaer. DIBS er også en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og der bliver lyttet til dig.

Mød nogle af vores medarbejdere

Anders Knudsen, Head of Product Management

Jeg er chef for Product Management hos DIBS og leder af 11 medarbejdere...

Sille Palner, Sales Support manager, DK

I de sidste to år har jeg været ansvarlig for supporten i Danmark...

Usman Ahmad Meer, CTO, DK

I dag sidder jeg som CTO og det har jeg gjort i et års tid...

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77