DIBS er kundevenlige

"Hos Adventuredk, har vi brug for at kunne modtage kortbetaling for at ændre flybilletter undervejs. DIBS er kundevenlige og nemme at få fat på"

You are here

Adventuredk

AdventureDK har speciale i grupperejser for unge i alderen 18-30 år. AdventureDK giver deres kunder mulighed for at rejse, lære og opleve sammen med andre unge i trygge rammer, samtidig med at de får mulighed for at komme helt tæt på fremmede kulturer og folkeslag. Hos AdventureDK elsker de at rejse og opleve nye steder og det er den følelse de gerne vil give videre til deres kunder.

"Hos Adventuredk, har vi brug for at kunne modtage kortbetaling for at ændre flybilletter undervejs. DIBS er kundevenlige og nemme at få fat på." Michael Mejer, Rejsearrangør.
 

Information

Navn
Adventuredk

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

Follow us
Nets Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77