Er vi din nye webshop partner?

Adapt er et digtialt bureau, der har designet og udviklet digitale produkter og oplevelser siden 1998, og har gjort det til en kunst at kombinere datadreven nysgerrighed og konceptuelt håndværk. Vi har vi kan hjælpe jer med at skabe resultaterne, som vi har gjort for en lang række store danske og internationale virksomheder.

Adapt

Vi er ambitiøse og resultatorienterede, og skaber vækst i din webshop. Vi arbejder med de største globale platforme, og hos os får I sikre og skalerbare løsninger. Vi er specialiserede i at sætte det hele sammen til én stærk platform, hvor I er i kontrol og kan optimere på alle parametre. Udgangspunktet er en gennemtænkt strategi, som danner grundlag for det teknologiske valg af platform.

Hvorfor vælge Adapt?

• Prisvindende ecommerce teams, med markante omsætnings resultater
• Vi hjælper jer med hele værdikæden - fra strategi til implementering med fokus på jeres KPIér.
• Bred erfaring med både B2B og B2C.
• Vi arbejder med landets mest ambitiøse kæder og e-handlere.
• Fleksible løsninger baseret på de største platforme.
• En af vores absolutte styrker er også integration til økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Axapta, Navision eller Economic.

Nogle af vores kunder rummer blandt andet Sportmaster, Interflora, Carl Ras, NORMAL, Mediq Danmark, Nyhavn Rejser m.fl. Klik ind på www.adaptagency.com og læs mere!

Information

Navn
Adapt
Adresse
Langebrogade 6E, 5. sal
Postnummer
1411
Land
Denmark
Telefon
33411050

Carsten Anthonisen

Telefon
33411050

VIL DU MODTAGE VORES NYHEDSBREV?

Få nyheder om dansk e-handel, gratis webinarer og tips til din webshop.

Udfyld nedenstående kasser hvis du gerne vil modtage oplysninger om betalingsløsninger fra DIBS, del af Nets. Du tillader samtidig, at Nets gruppen kan bruge dine oplysninger til markedsføringsformål. Samtykket kan altid trækkes tilbage og vil gøre sig gældende indtil dette sker. En tilbagekaldelse vil ikke gælde med tilbagevirkende kraft. Du kan læse vores privacy policy her.

DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77