Er vi din nye webshop partner?

Adapt A/S er et digtialt bureau, der forener forretningsforståelse, design og innovativ teknologi! Vi har designet og udviklet webløsninger for både offentlige og private kunder siden 1998, og er derfor et af de mest erfarne bureauer i branchen.

Adapt A/S

  • Vi skaber mersalg på din webshop
  • Vi udvikler webshops på verdens førende platforme
  • Hos os er du ikke bare endnu et projekt i rækken

Specialiseret i e-handel
Vi er specialiserede i e-handel, og udvikler webshops på verdens førende e-handelsplatforme. En af vores absolutte styrker er også integration til økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Axapta, Navision eller Economic.

Vores rødder er i teknologien
Vi har stor fokus på kvalitet og tilbyder vores kunder muligheden for e-handel på både web og mobil platform. Derudover kan vores kunder altid regne med, at Adapts udviklere er let tilgængelige ift. drift, rådgivning og support, hvilket gør det lettere at arbejde hurtigt og effektivt.

Hos os er du ikke bare et projekt
Når du bliver kunde hos Adapt, så er du ikke bare endnu et projekt i rækken, men derimod en del af familien.

Hvis du vælger Adapt til at designe, udvikle og implementere din webshop, så lover vi til gengæld at levere indsigt og indlevelse, så du får succes - både i Danmark og i udlandet. Målet for os er det samme som dit. Nemlig at øge din omsætning, få større kundetilfredshed og skabe en webshop, som gør en forskel for dine kunder.

Vi hjalp vores e-handelskunder med at tjene over 1 mia. kr. på deres webshop sidste år! Vil du være vores næste succeshistorie?

Nogle af vores kunder rummer blandt andet Sportmaster, Carl Ras, Mediq Danmark, Harald Nyborg, AOF, Nyhavn Rejser m.fl. Klik evt. ind på www.adapt.dk og læs mere!

Information

Navn
Adapt A/S
Adresse
Langebrogade 6E, 5. sal
Postnummer
1411
Land
Denmark
Telefon
33411050

Carsten Anthonisen

Telefon
33411050

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om ehandel, online betalinger og din betalingsløsning
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk