DIBS Webinarer

Her kan du se alle de gratis webinarer vi afholder i 2016
Listen vil blive opdateret løbende. Webinarerne varer max. 1 time!

DIBS inviterer til webinar

I løbet af 2016 vil vi i DIBS afholde flere forskellige webinarer, og du har muligheden for at lytte med enten hjemmefra eller fra kontoret. Det foregår alt sammen online, og det eneste du skal bruge er din computer. Det er gratis at deltage, og du må deltage i lige så mange webinarer som du har lyst til.

 
Følgende webinarer vil blive afholdt i 2016 (Opdateres løbende). Webinarerne varer max. 1 time!

 

Spørgsmål til supporten 

På dette webinar vil vi besvare nogle af de spørgsmål, som vi oftest får i supporten, og der vil også være rig mulighed for at stille nye spørgsmål. Få svar på de spørgsmål som du sidder med, og endda også de spørgsmål som du ikke engang har tænkt over endnu. 

Dato: 16. juni 2016
Tidspunkt: kl. 10:00
Tilmeld dig webinaret: Spørgsmål til supporten, her. 

 

Call Center betaling

På dette webinar vil vi fortælle om de forskellige muligheder som findes med Call Center betaling. Hør f.eks. hvordan du kan benytte links og telefonen til at tage imod betaling, helt uden at være nød til at lave en teknisk integration til DIBS. Anders Halfter fra MobilePeople vil fortælle hvordan du bedst muligt udnytter telebetaling og hvordan telefonen kan blive et vigtigt salgsredskab. 

Dato: 17. august 2016
Tidspunkt: kl. 10:00
Tilmeld dig webinaret: Call Center betaling, her. 
 

Hvad er et webinar?

Et webinar er, helt enkelt forklaret, et online seminar. Det fungerer på den måde, at du sidder ved din egen computer og lytter til os snakke, samtidig med at du ser en præsentation på din skærm. Log-in til webinaret foregår via et link, som du modtager i din tilmeldingsbekræftelse. Som en service vil du modtage en påmindelse om webinaret, således at du ikke glemmer det.

Du kan følge webinaret fra din egen pc - enten hjemmefra eller på kontoret.

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til  maria.pedersen(@)dibs.dk

 

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk