DIBS Webinarer

Her kan du se alle de webinarer vi afholder i 2017
Listen vil blive opdateret løbende. Webinarerne varer max. 1 time!

DIBS inviterer til webinar

I løbet af 2017 vil vi i DIBS afholde flere forskellige webinarer, og du har muligheden for at lytte med enten hjemmefra eller fra kontoret. Det foregår alt sammen online, og det eneste du skal bruge er din computer. Du må deltage i lige så mange webinarer som du har lyst til.

 
Følgende webinarer vil blive afholdt i 2017 (Opdateres løbende). Webinarerne varer max. 1 time!

 

Torsdag d. 21. september kl. 10:00 - SÅDAN SKAL DU BRUGE DINE FØRSTE 50.000 KRONER I DIN WEBSHOP.

Hvis du havde 50.000,00 kr. til opstart på din webshop. Hvad havde du så gjort med dem? Tilmeld dig webinaret, og hør mere om hvordan du bør prioritere din økonomi som ny webshop. Som iværksætter er det vigtigt at komme godt fra start økonomisk, men det kan være svært at gennemskue, hvor man skal investere og hvor man skal spare. Vi har inviteret ekspert Kasper J. Knudsen fra SEDIA i studiet og er klar til at give gode råd til, hvordan du bedst udnytter de første 50.000 kroner.

Tilmeld dig webinaret her

 

Hvad er et webinar?

Et webinar er, helt enkelt forklaret, et online seminar. Det fungerer på den måde, at du sidder ved din egen computer og lytter til os snakke, samtidig med at du ser en præsentation på din skærm. Log-in til webinaret foregår via et link, som du modtager i din tilmeldingsbekræftelse. Som en service vil du modtage en påmindelse om webinaret, således at du ikke glemmer det.

Du kan følge webinaret fra din egen pc - enten hjemmefra eller på kontoret.

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til  maria.pedersen(@)dibs.dk

 

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk