DIBS giver mulighed for øget kundetilfredshed

DIBS har enkle og sikre betalingsløsninger og det giver øget kundetilfredshed

VeskeVerket.no

VeskeVerket.no sælger håndlavede kvalitetsprodukter i koskind fra The manuel Co i Serbien. The manuel Co blev etableret i 1985 og er kendt for sin passion for at bevare gamle traditioner inden for håndværk og historie. Der bruges koskind af den højeste kvalitet og der bliver nøje udvalgt lædertype til hvert enkelt produkt.

VeskeVerket.no benytter en DIBS betalingsløsning og tilbyder deres kunder betaling med Visa og MasterCard i deres webshop. VeskeVerket har valgt en betalingsløsning, der giver mulighed for integration af betalingsløsningen til deres egne systemer med DIBS' API 'er.

"Vi er meget tilfredse med løsningen, den er nem at håndtere og vi oplever at salg og ordrebehandling er blevet meget lettere." Tone Usken Meling, VeskeVerket.no.

Tone siger, at det er afgørende at DIBS har en god support. Hun har altid oplevet god kundebehahandling og fået relevante svar og hurtig respons. Det er vigtigt med en sikker betalingsløsning, og at kunderne oplever det som sikkert at gennemføre betalingen.

"Vi havde en enkelt gang tekniske problemer i webshoppen, der gjorde at vores betalingsløsning ikke virkede som den skulle, og der oplevede vi at kunderne ventede med at gennemføre deres køb, til løsningen virkede igen. Vi oplever helt klart øget kundetilfredshed med DIBS' betalingsløsning." Tone Usken Meling, VeskeVerket.no.

Information

Navn
VeskeVerket.no

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk