Studentermedhjælper: Digital Marketing

Publiceret 11 maj 2017

Brænder du for digital markedsføring og vil du gerne opnå praktisk erfaring inden for området? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Det digitale fylder mere og mere i DIBS Payment Services, og nu har du muligheden for at være en del af en travl afdeling med mange spændende opgaver foran sig. Vi ønsker at styrke vores digitale tilstedeværelse samt løbende optimere de forskellige digitale projekter der igangsættes – og det bliver du en nøglespiller i.


Vi søger en ambitiøs og dygtig studentermedhjælper, der vil indgå i vores nordiske digitale marketing team. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af digitale opgaver på vores website, i vores marketing automatiseringsværktøj og i vores CRM system. Stillingen er lønnet og på ca. 15 timer om ugen, og vi tager naturligvis højde for dine eksamensperioder.

 

ARBEJDSOMRÅDER
Du vil komme til at arbejde med mange forskellige aspekter af digital markedsføring som:

  • SEO, herunder opsætning af SEO værktøj, afrapportering mv.
  • Opdatering af indhold på vores website
  • Datavedligeholdelse i marketing automation og CRM systemer
  • Google Analytics, afrapportering og analyse i brugen af vores website mv.
  • Diverse online relateret opgaver

 

PROFESSIONELLE KVALIFIKATIONER
Du er i gang med en web-, IT- eller marketingrelateret uddannelse, gerne fra IT-Universitetet eller CBS. Du har bestået min. 2 år af dit studie, og har kendskab til SEO, CMS, CRM og Google Analytics. Hvis du kan lave lettere billedbehandling og beskæring er det et ekstra plus.

 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER
Du skal tage ansvar for dine opgaver, være selvkørende samt kunne tage initiativ. Du er ikke bange for at spørge en ekstra gang eller at komme med konstruktive ideer. Du kan lide at arbejde med data og tal, og du forstår at formidle forskellige analyser på en måde, som er nem for en organisation af forstå.

 

VI TILBYDER DIG:

  • Dine egne ansvarsområder
  • Et ungt, humørfyldt og dynamisk arbejdsmiljø
  • God faglig sparring med erfarne kolleger i hele Norden
  • Kantineordning, fitnessordning og andre goder

 

ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Nordic Digital Manager, Pia Rønne på pilr@dibs.dk eller på 31 19 25 92.
Send din ansøgning og CV til job@dibs.dk. Mærk ansøgningen ”Studentermedhjælper til Digital Marketing”.

 

ANSØGNINGSFRIST
Vi afholder samtaler løbende, da vi tilstræber tiltrædelse hurtigst muligt.

 

DIBS tilbyder Nordens bredeste udbud af enkle og sikre betalingsløsninger på nettet. Vi startede i 1998 og var banebrydere inden for betalinger på nettet - i dag er vi førende i Norden. Vi var de første til at nå 1,5 milliarder transaktioner og har i dag over 15.000 webshops med en årlig omsætning på over 100 milliarder kroner. Hvert år vælger 2.500 nye webshops vores løsning. Vores 100 medarbejdere i Sverige, Danmark og Norge arbejder for at gøre det enkelt at tage betaling på nettet. DIBS er ejet af NETS. Du kan læse mere om os på www.dibs.dk eller besøge os på Facebook, Twitter eller LinkedIn.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk