Senior C++ Udvikler til agilt team i DIBS

Publiceret 21 december 2016

DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via internet. DIBS håndterer dagligt flere end 14.500 kunders transaktioner og har kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Oslo. Vi søger nu en dygtig og erfaren C++ udvikler.

DIBS er en organisation med højt til loftet, hvor der er en uformel kultur og omgangstone. Det er også en organisation med humor, hvor det meget gerne må være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde.  

Stillingen
Med reference til udviklingschefen bliver du en vital del af et engageret team, der udvikler DIBS kernesoftware, der dækker flere betalingsløsninger til forskellige segmenter og strategiske partnere. Du bliver en vigtig del af en udviklingsafdeling bestående af 20 engagerede kolleger.

DIBS's udviklingsafdeling arbejder agilt efter SCRUM i DevOps teams, og der er tilknyttet dedikeret Scrum Master og Technical Product Owner til alle teams.

Du deltager i alle faser af udviklingsprojekterne lige fra analyse/design over systemudvikling til test og drift. Det forventes også at du er den i teamet, der har det stærke arkitektoniske overblik og er i stand til at gå forrest.

DIBS beskæftiger sig med en lang række forskellige teknologier, værktøjer og metoder så som continous integration og continous delivery. Du kommer blandt andet til at arbejde med teknologier som; C++, linux, Apache2, Wildfly, Git, GNU make samt Jira og Bitbucket. m.m.

I DIBS bliver du en del af en innovativ og succesfuld skandinavisk virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye udfordringer. Det fælles mål er at skabe innovative, sikre og enkle betalingsløsninger, der fastholder DIBS, som en førende udbyder af elektroniske betalingsløsninger.


Dine Kvalifikationer

  • Minimum 5 års erfaring med C++ udvikling i et Linux miljø
  • Tidligere erfaring som senior / lead udvikler
  • Erfaring med Apache2, Wildfly, Git, GNU make samt Jira og Bitbucket
  • Også gerne nogen erfaring med Java, men dette er ikke afgørende
  • Erfaring med arbejdsgangen i et scrum team.

Du kan arbejde selvstændigt som en del af et team, hvor åbenhed, tillid og dialog er i højsædet. Du skal være i stand til at holde hovedet koldt i pressede situationer og være i stand til at have flere bolde i luften på en gang.

Vi forventer, at du kan formulere dig flydende på engelsk og dansk i skrift og tale.


Du tilbydes
En udfordrende stilling i en spændende organisation med mange gode muligheder for både faglig og personlig udvikling samt indflydelse. I DIBS er det vigtigt, at medarbejderne trives, og det kan mærkes. DIBS tilbyder en attraktiv lønpakke, frokostordning, fitness og betalt parkering i Fields. Stemningen er behagelig og afslappet, og der afholdes ofte forskellige fester og faglige events.


Noget for dig?
Miracle Buddyshop S&H varetager rekrutteringsprocessen. For yderligere information bedes du kontakte Senior Konsulent Pauline Christiansen på mobil 53747153 eller e-mail pac@miracle-buddyshop.dk. Vi indkalder løbende til samtale, da stillingerne ønsket besat hurtigst muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk