"Jeg kan kun videregive mine bedste anbefalinger af DIBS"

"vores tillid til DIBS som betalingspartner blev bekræftet endnu en gang"

Redoffice Kontorsupermarked

Redoffice startede tilbage i 1969 som ZAP-in Kontorsupermarked og har siden været erhvervslivets leverandør af kontorforsyninger via deres fysiske butikker. Virksomheden har otte landsdækkende butikker og tilbyder et bredt udvalg af kontorartikler, IT, emballage og forbrugsvarer. Både privatkunder og erhvervskunder kan handle i Kontorsupermarkederne i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Horsens, Odense, Randers, Vejle og også på virksomhedens Webshop.

Vi har i flere år haft et godt og solidt samarbejde med DIBS, hvor vi bl.a. for nyligt har implementeret MobilePay Online fra Danske Bank, som gør at vores kunder har en ny mulighed for at betale deres ordrer i webshoppen. Denne proces gik problemfrit takket være en god vejledning, samt kvalitets support fra DIBS' teknikere. Samlet tog hele implementeringen kun få timer, da der var lagt en god plan for opdateringen. Opdateringen inkluderede også en designmæssig opgradering af betalingsmodulet, så det vises korrekt på mobiltelefoner og tablets.

Ligeledes har vi haft en god support fra DIBS' fraud modul i betalingsplatformen, der for nyligt gjorde at vi kunne identificere, at en af vores kunders computere var blevet benyttet til at foretage ulovlige transaktioner. Vi fik sammen med kunden fundet en løsning, som indebar at få sendt computeren til en lokal IT virksomhed, som rensede computeren for virus. Dette bevirkede at vores kundes tilfredshed med os som leverandør blev øget og ligeledes at vores tillid til DIBS som betalingspartner blev bekræftet endnu en gang. Undertegnede kan derfor kun videregive mine bedste anbefalinger af DIBS og står gerne på mål for at besvare eventuelle spørgsmål - Martin Madsen, E-commerce & web ansvarlig.

Information

Navn
Redoffice Kontorsupermarked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk