Prestashop betalingsmodul

DIBS tilbyder en bred vifte af betalings moduler til populære CMS - og open source-systemer

Prestashop betalingsmodul

Vi gør det enkelt at modtage online betalinger

Prestaworks AB har udviklet et DIBS betalingsmodul til PrestaShop, der gør det nemt at modtage betaling med kort, faktura og direkte betaling i din webshop. 
 
Prestashop består af 70 udviklere, designere og e-handel fanatikere, med hovedkontorer i Paris og Miami. Prestashop er en af de nyeste open source-løsninger til e-handel og er gratis.
 

Bred vifte af DIBS Partnere

Vi har et stort antal professionelle partnere, der har ekspertviden om Prestashop. Nogle af dem bruger vores modul og andre har lavet deres egne integrationer til DIBS. Hvis du har brug for professionel hjælp til din webshop, anbefaler vi, at du kontakter en Prestashop-partner for professionel hjælp.

Kom i gang med DIBS

Vi anbefaler, at du kontakter vores salgafdeling, inden du starter din tekniske integration til DIBS.

Her får du råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt sammesætter din online betalingsløsning. Vi kan fx hjælpe dig med at sammensætte de rigtige betalingsmetoder og valuta, som er relevante for netop dit marked. 

For at modtage online betalinger, skal du udover en aftale med DIBS også lave en aftale med en såkaldt indløser. Det er indløseren, som sikrer, at du får sat penge ind på din konto.

DIBS har integrationer til flere indløsere, så du kan få adgang til flere forskellige betalingsmetoder 

Om DIBS

DIBS er den førende udbyder af online betalingsløsninger i Norden, har mere end 15.000 kunder og over 18 års erfaring indenfor e-handel.

For nylig nåede vi 2.000.000.000 gennemførte online betalinger i Norden. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen og sikrer dig en god start med DIBS som betalingspartner. 

Du er velkommen til at få gratis demo-konto, så du kan forberede din tekniske implementering og lave test betalinger ved hjælp af vores test kortdata, inden du går live. 

Kom i gang med DIBS   Gratis demo

Læs mere og download modulet her

Download modulet her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk