Betalingsløsning til Post Danmark

Med MobilPorto har du altid et frimærke ved hånden, når du har din mobil.

Post Danmark - Mobilporto

Post Danmark lavede i 2011 Mobilporto-app'en, hvor du kan få tilsendt en portokode, som du brugeri stedet for et frimærke.
 
Med MobilPorto har du altid et frimærke ved hånden, når du har din mobil. Dubliver uafhængig af åbningstider og skal ikke lede efter en frimærkeforhandler. 
Portokoden er en talkode, som du skriver i hånden på kuverten, hvor du plejer at sætte frimærket.
 
App'en giver desuden hurtig tilgang på mobiltelefonen til oplysninger om priser, postnumre, track-and-trace samt oplysninger om nærmeste postkasse, og nærmeste posthus. DIBS har lavet betalingsløsningen til Post Danmark.
 
Hos Post Danmark siger chef for Digitale Kanaler, Ulla Rixen:
Vi er meget glade for samarbejdet med DIBS, der gennem hele forløbet har leveret en meget konstruktiv rådgivning og et slutprodukt, som er helt i top. Når kunderne bruger Mobilporto, oplever de betalingsdelen som en integreret del af app´en, og det giver tryghed. Samtidig giver muligheden, for at kunden kan gemme sine kortoplysninger, et hurtigt checkout, som har været med til at fastholde kunder i købsøjeblikket.
 
Da DIBS lavede løsningen til MobilPorto kan man rent praktisk sige, at de pakkede betalingsvinduet ind i app'en i stedet for, at der popper et separat betalingsvindue frem, altså et ekstra 'bump på vejen', når kunden skal til at betalei en såkaldt in-app betalingsløsning, som lever op til alle sikkerhedskrav. DIBS og MobilPorto var nogle af de første til at bruge in-app betalingsløsning, der giver en naturlig og sammenhængende brugeroplevelse. 
 
Kunden laver betalingen i app'en, men i virkeligheden ryger kunden over DIBS' system uden at fornemme det eller der åbner sig et nyt betalingsvindue. Kunden oplever hvor nemt og sikkert det er. En lækker cocktail af en let tilgængelig app og sikkerheden fra DIBS.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk