DIBS og IVÆKST viser dig vejen til online succes!

IVÆKST og DIBS Payment Services er initiativtagere til en ny seminarrække, der har til formål at føre webshops til online succes.

21.03.2014


I marts har IVÆKST og DIBS indgået et nyt samarbejde, der har til formål, at hjælpe små og mellemstore virksomheder til succes online.

Det kan være en uoverskuelig jungle, som virksomhedsejer, at gå i gang med at etablere en webshop eller gå i gang med at optimere den du allerede har. IVÆKST OG DIBS tager dig i hånden og hjælper dig gennem alle trin i processen, så du kommer sikkert i gang.

Vi ved, hvad vi taler om…
DIBS der er Nordens førende udbyder af online betalingsløsninger har med 16 års erfaring de absolut dygtigste eksperter i branchen og kan derfor hjælpe alle størrelser og typer af virksomheder med at komme i gang med en af de vigtigste facetter af e-handel – nemlig betalingen.

Hver dag arbejder DIBS med ejere af webshops og webshop-udviklere og sørger for, at de kommer i gang og får den bedste løsning til netop deres forretning.

Vi lever for vores kunders succes. Går det dem godt, går det os godt – sådan er vores produkt bygget op, så man kan sige, at det er vores kunder og deres krav til os, der har gjort os til eksperter inden for e-handel – Lars Juul Dalsted, Salgschef i DIBS Danmark

IVÆKST er en erhvervsportal, som formidler viden om virksomhedsdrift og vækst og hjælper små og mellemstore danske virksomheder til at skabe stabil vækst. Igennem deres indhold og aktiviteter søger de at skabe en solid grobund for en sund vækst i virksomheden.

Dette kan f.eks. være gennem hjælp til at skabe den perfekte kundeoplevelse gennem optimering af brugervenlighed og konvertering. Du kan også få hjælp til din online markedsføring på f.eks. sociale medier, Google AdWords og Youtube. Dette er bare nogle af de mange spændende områder, som de nye seminarer kommer til at byde på. 

DIBS og IVÆKST er dermed den perfekte cocktail af inspiration og konkrete guidelines til virksomhedsejere, der er gået online med deres produkt. Vi kender alle de udfordringer i dagligdagen som virksomhedsejere tumler med, og vi kan hjælpe dig igennem hver og en.

Hjælpen er på vej!
Vores samarbejde kommer til udtryk allerede i maj, hvor vi tager hul på en helt ny seminarrække, der har sin start i København.  Seminarerne henvender sig til dig, der overvejer at etablere en webbutik eller ønsker at videreudvikle en eksisterende – eller dig, der blot ønsker at få inspiration til den videre udvikling af din virksomhed på nettet.  Hvor du end er i processen er hjælpen på vej fra DIBS og IVÆKST.

Alle seminarer med DIBS og IVÆKST er gratis.

Datoer og indhold for seminarrækken afsløres snart, så følg med her:

www.dibs.dk

www.ivækst.dk

For yderligere information:

Lars Juul Dalsted, salgschef i DIBS, tlf. 28 10 97 00 eller lars.juul.dalsted@dibs.dk

Tahir Siddique, Marketings- og kommunikationschef i DIBS, tlf. 53 56 79 04 eller tasi@dibs.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk