Henriette Høyer Gil bliver ny salgschef i DIBS Payment Services A/S

DIBS, den førende udbyder af enkle og sikre betalingsløsninger til e-handel, har ansat Henriette Høyer Gil som ny salgschef  med ansvar for det danske marked. 

19.08.2014

DIBS tilbyder skræddersyede løsninger til større virksomheder og er blandt andet leverandøren bag MobilePay (Danske Bank) og Mobilbilletter (DSB), men tilbyder ligeledes attraktive betalingsløsninger til de mindre og mellemstore virksomheder. DIBS var de første til at nå en milliard transaktioner, og har i øjeblikket over 15.000 online butikker med et årligt salg på over 100 mia.

Henriette har igennem de sidste 17 år besiddet ledende stillinger inden for salg, markedsføring og forretningsudvikling hos blandt andre Tele2 og ”3”. Derudover har hun arbejdet som selvstændig strategikonsulent og løst opgaver for blandt andet Motorola EMEA med særligt fokus på strategisk positionering og branding.   

- Det er med stor glæde, at jeg gerne vil byde Henriette velkommen til DIBS. Hendes mange års erfaring inden for salg og marketing kommer til at være til stor gavn for DIBS, siger Daniel Larsson, Chief Commercial Officer i DIBS.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk