DIBS og e-mærket går sammen om sikker e-handel

Et nyt samarbejde har set dagens lys.

E-mærket logo
11.04.2014

Udvalget af netbutikker/webshops bliver større og større hver dag. At vælge hvilken webshop man skal handle i kan nogle gange være en udfordring. For hvordan ved du, om en webshop giver dig de oplysninger og rettigheder, du har krav på ifølge dansk lov, og samtidig sikrer dig og dine penge bedst muligt. Det sætter et nyt samarbejde mellem DIBS og e-mærket nu ind overfor. Det betyder bl.a. at DIBS, i rollen som betalingseksperter med 16 års erfaring, vil bidrage i kvalitetssikringen af webshops, der ønsker at få e-mærket.

”Betalingsdelen af en nethandel er for de fleste forbrugere et afgørende element i den samlede oplevelse af en netbutik. Derfor er det helt naturligt, at vi går sammen med DIBS for at give endnu flere forbrugere en god og sikker oplevelse, når de handler på nettet”
Lars Schmidt Larsen, Direktør for e-mærket

Derudover ønsker DIBS og e-mærket at støtte op om uddannelse, inspiration og videndeling blandt webshops i Norden, hvorfor samarbejdet også vil udmønte sig i en række seminarer, der har til formål øge forbrugernes sikkerhed på nettet samt gøre webshops endnu bedre til at drive forretning.

”Hos DIBS ønsker vi at gøre det enkelt for vores kunder at tage imod betaling på nettet. Vi er eksperter på betaling, men der er mange andre ting vores kunder skal være eksperter på for at klare sig i en konkurrencepræget verden. DIBS vil derfor gerne hjælpe med at bane vejen for andre eksperter, der ønsker at forenkle vores kunders hverdag – og det gør e-mærket.”
Lars Juul Dalsted, Salgschef DIBS Danmark

Gratis seminar om den perfekte kundeoplevelse

Første gang e-mærket og DIBS kommer til at optræde sammen er den 3. juni i Ørestaden til seminaret: E-handel: Idé til Succes – Den perfekte kundeoplevelse lavet i samarbejde med IVÆKST.

Læs mere og tilmeld dig seminaret – der er nr. 2 i en seminarrække på 3 spændende seminarer - her:

E-handel: Idé til succes - den perfekte kundeoplevelse

Du er velkommen til at tilmelde dig alle 3 seminarer, hvis de fanger din interesse. Du kan finde dem alle på dette link (husk at scrolle ned på siden)

Om e-mærket:

e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel stiftet i år 2000 af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet. e-mærket er en non profit organisation, og har i dag mere end 1.600 godkendte netbutikker. Et e-mærke er din sikkerhed for, at netbutikken lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. e-mærkets team af juridiske eksperter kontrollerer løbende alle e-mærkede netbutikker, og hjælper dig, hvis din handlen går skævt. e-mærket det det mest kendte e-handelsmærke blandt danskerne.

Om DIBS:

DIBS er Nordens førende udbyder af online betalingsløsninger har med 16 års erfaring de absolut dygtigste eksperter i branchen. Hver dag arbejder DIBS med ejere af webshops og webshop-udviklere og sørger for, at de kommer i gang og får den bedste løsning til netop deres forretning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk