DIBS sponsorerer E-handelsprisen 2014

DIBS har igen i år valgt at være sponsor på E-handelsprisen, som er arrangereret af Foreningen for Dansk Internethandel, FDIH.

21.02.2014

E-handelsprisen er årets prisfest for alle e-handlere i Danmark. Den sætter fokus på succeserne inden for dansk e-handel, og hædrer dem, der viser vejen og gør det bedst.

Vi synes, at E-handelsprisen er et super godt initiativ, der er med til at hylde den eksplosive vækst og de mange spændende initiativer i dansk E-handel.  Derfor falder det os helt naturligt, at støtte op om E-handelsprisen og generelt samarbejde med FDIH og deres mange fine arrangementer.

DIBS’ betalingsløsninger spiller hver dag en vigtig rolle i dansk e-handel og vi er hele tiden med til at udvikle nye spændende og pålidelige løsninger, der gør det enkelt og sikkert at handle på nettet.   

Vi glæder os til at se mange af vores kunder og deltage i et brag af en fest, hvor vi både er repræsenteret i juryen, uddeler en pris og ikke mindst en fest, hvor vi også sponsorerer aftenenes bar: Drinks on DIBS!

Vi ses i Falconer Salen d. 22  maj.

Køb billet eller tilmeld din virksomhed her:

E-handelsprisen 2014

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk