Gør det let for dine kunder at betale

Nyt samarbejde mellem DIBS og e-conomic gør hverdagen nemmere for dig og dine kunder

28.10.2014

Du kender det sikkert. Du har sendt en faktura af sted til din kunde, og nu sidder du og venter på at modtage indbetalingen. Men der sker ikke noget! Nu kan du gøre det endnu lettere for dine kunder at sende pengene af sted. På den måde er der ingen undskyldning for, at du ikke får dine velfortjente penge.

Direkte betaling online
e-conomic har sammen med DIBS Payment Services lavet en integration, som gør hverdagen nemmere for både dig og din kunde. Med appen kan du hurtigt oprette et link, som du kopierer ind på din fakturaskabelon eller i den e-mail, dine kunder modtager fra dig.

På den måde behøver dine kunder ikke gøre andet end at klikke på linket, når de modtager deres faktura, hvorefter der dukker et betalingsvindue frem. Lettere bliver det ikke! Kunden kan nu nemt og hurtigt benytte et af sine betalingskort – og så er den betaling overstået på ingen tid.

Efterfølgende vil både du og din kunde få en betalingsbekræftelse over mail, så der ikke er nogen tvivl om, at pengene er blevet overført.

Få et bedre overblik uden at røre en finger
Integrationen mellem DIBS og e-conomic gør det ikke blot lettere for din kunde. Din hverdag og din administration bliver i høj grad også automatiseret, så du kan få frigjort mere tid, som kan bruges til at gøre din forretning endnu mere effektiv.

Når der modtages betalinger gennem integrationen til DIBS, bliver de nemlig helt af sig selv overført til dit regnskab i e-conomic. På den måde er du altid opdateret i forhold til fx dagens omsætning. Det giver dig det komplette overblikket, som sætter dig i stand til at træffe beslutninger på baggrund af et retvisende økonomisk grundlag.

Kom i gang allerede i dag!

Vil du gerne i gang hurtigst muligt? Så er der ikke nogen grund til at vente. Du kan læse meget mere om appen fra DIBS til e-conomic her. Du kan anvende dine e-conomic og DIBS-oplysninger på denne side, og så er du i gang på ganske få sekunder.

Hvis du ikke er kunde hos DIBS kan du signe up her og læse alt om DIBS og samarbejdet med e-conomic. 

Skrevet af Ann-Sophie Neuchs Smed fra e-conomic

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk