DIBS  slår transaktionsrekorden på under et døgn

I begyndelsen af oktober slog DIBS, Nordens førende leverandør af online betalingsløsninger, rekord med over 1,5 millioner gennemførte transaktioner på én og samme dag.

11.10.2013

DIBS  håndtere knap halvdelen af alle online transaktioner i Norden og rekorden i antallet af gennemførte transaktioner viser tydeligt at e-handlen er i fortsat vækst. Den nye rekord i antal transaktioner slog den tidligere rekord fra juli i år med hele 19%.

”Udviklingen viser en stærk vækst. Ikke mindst er det transaktioner i forbindelse med abonnementsbetalinger som vækster ekstra meget. Denne type  af transaktioner udgør i dag godt en fjerdedel af samtlige transaktioner.” Eric Wallin, VD i DIBS.

Produkter og tjenester som betales via abonnement fortsætter med at stige. Telefon og TV på nettet er blot nogle få eksempler på betalingerne der  trækkes automatisk via betalingskort hvert måned..

Med DIBS’ ’gem kort’-funktion slipper kunderne for at angive sine kortinformationer igen og igen til samme virksomhed. På den vis kan virksomheder automatisk opkræve sin abonnementsbetaling og forenkle  kundens købsoplevelse.

DIBS er desuden meget tæt på at slå en anden nordisk rekord, idet de snart vil passere milepælen for 1 milliard gennemførte transaktioner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk