DIBS bekymrer sig om sine kunder

DIBS tilbyder en enkel løsning, som er let at integrere og administrere

Makeup Mekka

Makeup Mekka er Norges førende makeup virksomhed på nettet, med fokus på mineralmakeup og makeuprelaterede produkter. Virksomhedens filosofi er at tilbyde kvalitet makeup til de bedste priser. Produkterne går gennem en streng kvalitetskontrol, før det kommer til salg på webshoppen. Makeup Mekka er en miljøvenlig virksomhed med en klar miljøprofil, al emballage er lavet af genbrugsmaterialer og samtidig opfordrer de kunderne til at sortere det inden det ryger til skrald.

For Makeup Mekka er det vigtigt at have pålidelig betalingsleverandør, en sikker og solid virksomhed, som det er nemt at komme i kontakt med og som har en god kundeservice. Makeup Mekka har kun gode erfaringer med DIBS og får altid hurtig og god hjælp og bliver altid taget alvorligt, hvis de oplever udfordringer. Makeup Mekka valgte DIBS, da de var på udkig efter en betalingsleverandør, som operere i hele Skandinavien, og som har et godt samarbejde med Makeup Mekkas webudvikler.

"Fordelene ved DIBS' er, at de gør det muligt for os at nå ud til hele Skandinavien - det gør det nemt at vokse med DIBS. Systemet er let at integrere og administrere. Desuden er det let at komme i kontakt med DIBS, og vi får altid god service. Udbetalingerne er pålidelig og DIBS er generelt en god og solid virksomhed." Hilde Jeridi, Makeup Mekka.

Information

Navn
Makeup Mekka

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk