DIBS symboliserer tryghed

DIBS tilbyder sikre betalingsløsninger, der er nemme at administrere

Kakeboksen

Kakeboksen blev etableret i 2009, efter at Daglig Leder, Sharon Rolland, længe havde haft kagebagning og kagedekorering som hobby, og desuden solgt bageudstyr til homeparties. I webshoppen, kan man finde alt hvad man behøver af udstyr til at lave de lækreste kager. Det rigtige udstyr er det halve arbejde, og Kakeboksen.no tilbyder alt fra kagefigurer, farver, drys, marcipan, chokolade, udstikkere, osv. Derudover kan man finde opskrifter på lækre kager, samt inspiration til udsmykning og forskellige teknikker.

For Kakeboksen er det vigtigt med en betalingsleverandør, der giver tryghed og som er let genkendelig for kunden. Kunder er i dag meget bevidste om online-svindel, og derfor er en sikker betalingsudbyder afgørende for hvorvidt kunden er villig til at handle i en webshop eller ej. Kakeboksen har god erfaring med DIBS, systemet er integreret til deres system og virker hurtigt og nemt. Kakeboksen valgte DIBS som betalingsudbyder på baggrund af anbefalinger fra andre webshops.

"De fleste af de kunder som handler på nettet, vil gerne betale med VISA eller Mastercard. Ved at have en DIBS betalingsløsning, er vi sikre på, at kunden faktisk betaler. Hertil kan vi som webshop hurtig behandle vores ordrer. Enhver tilbagebetaling af penge kan også nemt tilbagebetales via DIBS administrationssystem." Sharon Rolland, kakeboksen.

Information

Navn
Kakeboksen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk